Om oss

Allt från fasadrenovering till installationer och renoveringar av kakelugnar i Skara, Götene, Skövde och resten av Skaraborg

Vi på TBLAB AB är en firma med vår bas i Skara. Hos oss finns många års erfarenhet av murning och fasadrenoveringar. Med traditionella metoder och framgångsrika tekniker har vi under flera år hjälpt kunder runt omkring Skara, Götene samt Skövde. Allt material vi använder är av hög kvalitet och just kvalitet är något som också präglar hela våran arbetsprocess. Vi har vad som krävs för att presentera ett resultat som kommer hålla flera år framöver. Genom att välja oss så gör du ett tryggt och säkert val av hantverkare. Vi ser alltid till att slutföra arbetet och inte lämna någonting ogjort, dessutom utför vi arbetet helt enligt dina önskemål.

Genom att låta oss utföra en fasadrenovering med allt vad det innebär, så förlängs livslängden på fasaden samtidigt som fastigheten får ett nytt utseende. Om det finns brister i murningen på fasaden så kan vi åtgärda det, men vi kan även utföra en fasadputs på fastigheten. När det kommer till kakelugnar så kan vi erbjuda både renovering och installationer. Skulle det vara något med skorstenen så hjälper vi dig även där. En skorsten som inte är hel och tät, leder med stor sannolikhet till eldningsförbud och i värsta tänkbara fall kan det även orsaka brand. Vi säkrar upp din eldstad och skorsten så att du inte behöver oroa dig för varken brand eller eldningsförbud. Det här är bara ett axplock av vårat utbud, vill du se alla de tjänster som vi erbjuder så kan du göra det under tjänster i menyn. Har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om oss och vad vi kan göra just för dig.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Följ oss på våra sociala medier

Jarlagatan 13, 532 36 SKARA Tel: 070-7770137 E-post: tblab@hotmail.com   Följ oss på våra sociala medier